За мен

Алекс. Майка на две, любяща съпруга (но! не питайте съпруга ми за това), почитателка на Офлайн живота. Обичам Природата. Приятелите. Приключенията. Колоезденето. Децата. ОБИЧАМ СЕМЕЙСТВОТО!

Друго да ви кажа ли?

Като тинейджър прекарвах свободното си време като доброволец с децата на село. Играехме на гоненица, замервахме се с водни балони, ходихме на разходка в гората, четяхме… Станах инженер в ИТ компания и видях отблизо как виртуалната реалност може да ограби живота ни и способността ни да общуваме пълноценно. Затова, когато родих сина си Себастиян, преосмислих до голяма степен живота си. Днес прекарвам всяка възможна минута с децата си и мой приоритет са изграждането на добри взаимоотношения с тях.

Живота става все по-натоварен, все по-забързан и много често не забелязваме как децата растат пред очите ни. Но истината е, че малчуганите не трябва да са разсейване от важната работа. Те са важната работа. Затова работя усилено по Offline Kids да мотивирам и насърчавам родителите да прекарват повече време с децата си, а не да ги оставят пред таблета, за да видят малко свобода. 

Не обичам крайности, вярвам в баланса. Вярвам, че технологиите могат да са нещо добро, когато се използват с мярка и разумно. Неспособността да живеем, родители и деца, без тях ме мотивира да създам Офлайн Кидс.

Така че независимо дали отричаш всякакви модерни джаджи, привързан си към тях и търсиш алтернатива или си някъде по средата, ще се радвам да се запознаем. 

Последвай ме в Instagram, Facebook или Youtube, където се стремя да споделям интересни неща за родители.