Зарежда Събития

« Всички Събития

(Д)ефектът на социалните мрежи върху самочувствието – среща за тийнейджъри и техните родители

октомври 29 @ 6:00 pm 8:00 pm

Тийнейджъри и екрани – къде е балансът и как като родители можем да подкрепим онлайн преживяванията на подрастващите. На 29 октомври от 18:00ч в Кафе-Книжарница Жираф ще проведем уъркшоп за тийнейджъри и техните родители, в който ще намерим здравословния баланс.

Събитието е част от поредица от 3 срещи. Можете да се включите в темите по отделно или в цялата серия.

Местата са силно ограничени и е необходимо да запазите място на детето тук или по мейл alex.georgieva@offlinekids.bg.

🗓 Дата: 29 Октомври 2023г
⏱ Времетраене: 18:00 – 20:00ч
💰 Цена: 40лв
📍 Локация: Събитието се провежда В Кафе-книжарница „Жираф“, гр. София, ул Любен Каравелов 70

Водещ обучението:
Александрина Георгиева – Християнин, съпруга и майка на 2 деца, основател на Фондация „Офлайн кидс“, Сертифициран обучител по дигитално благосъстояние. Провежда събития за специалисти, родители, ученици и деца по различни теми, свързани с по-здравословната и балансирана употреба на дигитални технологии.

✅ Ивана Колева – Семестриално завършила Психология на английски език в Нов български университет. С многообразен опит в сферата на психологическата подкрепа, както с деца, така и с юноши и възрастни. Основната ми цел е да помагам на млади момичета да започнат да виждат в себе си красотата и дарбите си, които в повечето случаи не забелязват и се стремя да създавам възможности, в които да се срещам с тийнейджъри, за да разбирам от опит нещата които ги вълнуват и тревожат. Имам придобити квалификации по арт терапия и ненасилствена комуникация.

🔰Необходимо е предварително записване и заплащане на такса (по банков път). При отказ от Ваша страна от участие до два дни преди събитието, се възстановява 80% от сумата. При невъзможност за изпълнение на програмата от наша страна избирате дали да се включите в друго събитие или да се възстанови пълната сума.

Регистрация

  Запазете своето място чрез формата. След това можете да преведете такса за участие (40лв):

  ФОНДАЦИЯ ОФЛАЙН КИДС
  Банка: Банка ДСК
  IBAN: BG82STSA93000027676303
  BIC: STSABGSF
  Основание: Дата – Вашите имена

  40лв