Най-добрият начин да прекараме #вечербезекрани за нас

Има дни, в които всичко е трудно. Напрежение, притеснение, деца, полагащи всички усилия да те изкарат извън релси, неволно или не. Дишаш дълбоко, но резултат – нулев. 

В тези моменти винаги прибягвам към природата. Там, където светът притихва, за да можеш да чуеш истински важните гласове. 

Вчера, след чаровния обеден дъжд в нашия район, броях минутите с трепет и прибирах някои важни неща в раницата. Чаках с нетърпение моя съпруг да се прибере от работа, за да отидем на любимо семейно място и да си направим малък излет. 

Наистина малък, но наситен с любими за всички ни неща – река край гората, царевичка на шиш и експериментирането с нещо ново. 

Онова новото за нас може би ви е безкрайно познато, но на мен ми добави приятен ентусиазъм и допълнителна доза вълнение. Нарича се магнезиева запалка и е нещо, което ми попадна същия ден в интернет, успяхме да закупим преди да потеглим и си изяснихме детайлите по използването й в движение. 

Освежихме душите си, топнахме крачета в студената вода на реката и се прибрахме тъкмо навреме за лягането на децата. С други думи – излет сред природата е за мен най-добрия начин да си направим #вечербезекрани (е, хайде, за няколко снимки извадихме телефона).  

С този пост искам да ви напомня за #вечербезекрани и необходимостта и блаженството от това да отделяме поне една вечер от седмицата с изключени екрани и фокус към семейството 🙂 🙂 🙂 

Лятото е на няколко дъждовни облака разстояние и ви насърчавам да прекарвате повече време навън, със скара или сандвичи, няма значение. Важното е да сме заедно, да заменим стреса с усмивки и да създадем повече материал за албумите със снимки 🙂 🙂 🙂


Разкажете ни как изглежда мечтаната семейна вечер за вас? 🙃

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *