Мацаница

Много пъти съм се убеждавала, че обичаме да се цапаме. Говоря за мен и Яни. Доставя ни истинско удоволствие както забавната част, така и банята след това.

Когато реших, че ще правим най-после фотосесия с две деца, бях сигурна, че искам да е в гора и да е забавна. Та идеята ни доведе до тук – мацане с водоразтворими боички. Необходими са само четки, бурканчета, боички и малко вода. Използвахме естествено стари дрехи, защото знаех, че ще си останат така цветни.

Първоначално моя съпруг не беше много съгласен. Не обича да се цапа. След това, като истински кавалер, реши да се жертва, за да се радваме ние с Яни. Благодарна съм му от сърце, защото се забавлявахме много.

Любов ли бе да го опишеш?

Играхме по следния начин. Всеки има по един цвят. Потапяме четката в боята, след което разпръскваме всичко, останало по нея, със замах. Могат да се измислят много вариации, както и отборна игра. Дали най-малко или най-много изцапаните печелят, решавате вие.

Нямахме проблеми с качването в колата, защото боята ни изсъхна бързо. Седалките си останаха напълно чисти (колкото е възможно с две деца).

Играта се услади на Яни, който след като се пръскахме с боите, се посвети дълбоко на самостоятелна игра с трите бурканчета.

А Бела ни гледаше от количката. Още малко и ще влезеш и ти в играта, мила!

Огромни благодарности и на фотографа ни Ивайло Иванов, с който може да се свържете във Фейсбук или чрез сайта му.

2 Replies to “Мацаница”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *