Екип

Здравейте, аз съм Алекс. Майка на две, съпруга, почитателка на Офлайн живота. Обичам Природата. Приятелите. Приключенията. Колоезденето. Децата. ОБИЧАМ СЕМЕЙСТВОТО!

Като тийнейджър прекарвах свободното си време като доброволец с децата на село. Играехме на гоненица, замервахме се с водни балони, ходихме на разходка в гората, четяхме… След това започнах работа в ИТ компания, впуснах се повече в технологичния свят и видях отблизо как виртуалната реалност може да ограби живота ни и способността ни да общуваме пълноценно. Затова, когато родих първото си дете, преосмислих до голяма степен живота си. Днес основен приоритет е семейството ми и изграждането на добри взаимоотношения помежду ни.

Създадох Офлайн Кидс като блог, а в края на 2020г регистрирах фондация с желанието да се посветя на това да ви насърчавам и помагам по пътя към здравословното и балансирано използване на технологиите.

Зпочнах да копнея отново да се занимавам с деца, организирайки и включвайки се в различни събития, затова започнах да се развивам в тази област. Тук можеш да видиш повече за опита ми и обученията, през които съм преминала до сега.

Александрина Георгиева, Сертифициран Outdoor инструктор и основател на Фондация Офлайн Кидс
Александрина Георгиева, Сертифициран Outdoor инструктор и основател на Фондация Офлайн Кидс
Марина Грибачева, психолог
Марина Грибачева, психолог

Марина Грибачева, психолог

Аз съм Марина Грибачева – омъжена и  майка на момиченце на почти 7 години.   По професия съм психолог, завършила съм в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, със специалност  клинична психология. Интересите ми са както в областта на психичното здраве, усещането за успех и благополучие, така и върху травмата и факторите, които са в основата на психичните заболявания и разстройства. От работата си ежедневно разбирам, че ролята, примера и отношението на родителите спрямо децата са в основата на чувството  им за успех, щастие, благополучие като възрастни и това не е клише, а неоспорим факт.

Кристина Стойнова, филолог и педагог

Здравейте, аз съм Кристина Стойнова, семейна. Съосновател на фирма, развиваща извънкласна дейност и иновативно обучение за деца от предучилищна и начална възраст. Интересите ми са в областта на изкуствата, интерактивното обучение , арт- терапията и др. По образование съм филолог и педагог.

Кристина Стойнова, филолог и педагог
Кристина Стойнова, филолог и педагог
Галина Рушева, Графичен дизайнер
Галина Рушева, Графичен дизайнер

Галина Рушева, Графичен дизайнер

Здравейте! Аз съм Галина. Щастлива съпруга и майка на момиченце, което тази година навършва три. Завършила съм журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“, а съвсем скоро предстои да завърша и магистърската си степен по „Реклама и медийни комуникации“ в ИУ-Варна. А пресечната точка на тези две направления се оказа графичният дизайн, който ме спечели за себе си през 2014 и до днес ме вълнува и предизвиква да раста, да се развивам и да поставям нови цели пред себе си. С отворено сърце се впускам в това да стана част от екипа на Offline kids, защото вярвам в каузата, смисъла и добрите плодове, които носи смелостта да отглеждаш offline дете.