Стани доброволец

Дари от времето и талантите си за мисията на Офлайн кидс да помогнем на бъдещото поколение да използва дигиталните технологии осъзнато и с умисъл.

  Какво споделят някои от нашите доброволци

  2

  Доброволец съм във Фондацията “Офлайн Кидс” от самото й основаване.

  За мен е истинска привилегия да бъда част от наистина добра кауза, насочена към настоящето и бъдещето на нас и нашите деца. Във времето, в което всичко се развива с толкова бърза динамика, е повече от нужно да можем за миг да поспрем, да си припомним важните и стойностни неща от живота и така да продължим напред към светлото бъдеще.

  За мен фондацията наистина придава стойност на основополагащите принципи за живота и будността на всеки един от нас.

  Кристина Попова

  3

  Има моменти в живота, в които си напълно убеден, че трябва да последваш някакъв подтик, въпреки че не знаеш какво ще ти донесе бъдещето.

  Точно по този начин станах дизайнер-доброволец в Offline kids през 2021. Вярвайки в смисъла на каузата да информираме и вярвайки, че да отглеждаш офлайн дете е готино.

  Днес съм още по-убедена, защото когато човек приеме присърце дадена кауза, той има очи да вижда повече и по-често причините, които са породили нуждата от това да съществува Offline kids. Намира повече причини да участва и да вярва, че работата му има смисъл. Дори с простото убеждение, че ако си помогнал на един човек, то всичко това не е напразно.

  Галина Рушева