Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Работя с детето! Какво да предложа вместо екран?

януари 22, 2023 @ 3:00 pm 5:30 pm

Онлайн среща, в която ще споделим практични идеи и съвети, които могат да ви бъдат полезни, когато работите в присъствието на детето, независимо дали това е регулятно или инцидентно.

Това събитие Е за вас, ако:

➡️ Вярвате, че връзката родител-дете е важна
➡️ Вярвате, че прекомерното време пред екраните не е полезно за децата
➡️ Имате дни, в които се налага да работите от вкъщи заедно с детето
➡️ Родител сте на дете между 2 и 7 години

Това събитие НЕ Е за вас, ако:
➡️ Вярвате, че за малките деца е добре да стоят цял ден пред екран.

Броят на участниците е ограничен и е необходимо предварително записване чрез лично съобщение към страницата ни или по мейл:
💬 alex.georgieva@offlinekids.bg
💬 eli@5pod5.com
🗓 Дата: 22.01.2023г
⏱ Времетраене: 15:00 – 17:30ч
💰 Цена: 40лв
📍 Локация: Събитието се провежда ОНЛАЙН в Zoom

Водещи обучението:
Ели Мантовска е майка на 3 деца, бъдещ магистър по Психология на развитието, ученичка на д-р Лора Маркам (автор на „Спокойни родители, щастливи деца“ и „Спокойни родители, щастливи братя и сестри“). Тя е съосновател на Фейсбук групата за родители „Читателски клуб Детето и ние“ и на подкаста с детски аудио приказки „Лисиците четат“. Автор е на множество идеи за игри с децата, вдъхновени от книги. Ели е създател на курса „Сладки думи“ – видеообучение за проговаряне и общуване с малкото дете и на „5 под 5“, консултантска практика за родители.

✅ Александрина Георгиева – Основател на Фондация „Офлайн кидс“, програмист, сертифициран инструктор по методиката „Учене чрез преживяване“, учител по Информационни технологии. Майка на две деца, която понякога работи с тях от вкъщи.

🔰Необходимо е предварително записване и заплащане на такса (по банков път). При отказ от Ваша страна от участие до два дни преди събитието, се възстановява 80% от сумата. При невъзможност за изпълнение на програмата от наша страна избирате дали да се включите в друго събитие или да се възстанови пълната сума.

40лв