Къде е балансът?

Програма за градинска група с деца между 3 и 7 години

Малките деца са заобиколени от екрани още от най-ранна възраст. Те никога не са познавали живот без устройства и най-вероятно няма да им се наложи.

Именно затова е важно да говорим с тях за необходимостта да използваме дигиталното по полезен и добър начин.

Целта на тази програма е превенция на пристрастяване към дигиталното.

В програмата сме включили:

  • Съобразено с детската възраст послание за необходимостта от баланс – технологиите са чудесен инструмент, когато ги използваме разумно;
  • Историята на две деца, които научават важността на ценностите и как технологиите могат или да им помогнат да живеят според тях, или точно обратното.
  • Дискусия по темата.

Програмата е подходяща за: 

  • Група деца между 3 и 7 години

Проведени събития

Алекс е невероятен човек, който носи в себе си любовта и познанието за децата. Тя винаги намира език и връзка с тях, така че те да й се доверят. По невероятен начин вдъхновява малки и големи за едно будно, любопитно и осъзнато родителство и детство без екрани. Благодаря на Алекс за незабравимата емоция, която остави в децата от Монтесори детска градина. Те не искаха да я пуснат да си отиде и все още питат кога отново ще им дойде на гости. Изключителен човек, изключителна кауза и информация, която винаги е на разбираем, близък и смислен език за хората.

Н.Н., Управител на частна детска градина в гр София

Имате интерес към програмата?

Можете да заявите изпълнение на програмата в група, която посещава детето ви, чрез попълване на формата. Ще се свържем с вас при първа възможност.