Как да помогна?

Как да помогна?

Първо, едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Фактът, че отваряте тази страница, означава, че вярвате в нашата кауза и това, което правим. Което е истинско насърчение за нас!

Тук са изброени най-бързите и лесни начини, по които можете да ни подкрепите. Отворени сме и за други идеи и партньорства, за които може да ни разкажете тук.

Разкажете ни

Няма по-силно свидетелство, по-голям мотиватор и вдъхновител към осъзнаване и промяна от личните ни преживявания. Затова ви насърчаваме, не забравяйте да споделяте с нас

  • Вашата история (може и анонимно), свързана с личното ви екранно време или това на детето ви
  • Обратна връзка за труда ни – беше ли ви полезно това, което правим, или виждате нещо, което можем да подобрим?
  • Имате ли опит, който може да бъде полезен на други родители? Идеи, които са помогнали на вас и могат да послужат на други.

Споделяйте

Споделяйте за проблема с пристрастяването към технологиите и за това, че има нужда, а и начин, да ги използваме по един по-добър и здравословен начин. 

Можете да споделяте както онлайн в социалните мрежи, така и офлайн – сред семейство, близки, колеги. 

Всяко споделяне на статия от сайта, ангажиране в социалните мрежи (харесване, коментиране, споделяне) отнема секунди, а ни подкрепя толкова много като ни помага да достигнем по-голяма аудитория. 

Не забравяйте да ни последвате в Instagram, Facebook и Youtube.

Дарете време

Дарете от времето и талантите си за нашата кауза. Можете да го направите като доброволец в някое от предстоящите ни събития или с уменията, които имате, независимо какви са те – превод на материали от Интернет, фотография, създаване на видеа или друг вид съдържание, професионален опит в областта на педагогиката, психологията, организиране на събития или каквото ви е на сърце и мислите, че може да бъде полезно. Споделете мислите и идеите си с нас.

Дарете финанси

Всяко начало е трудно. За нас беше наистина такова, защото вложихме много време, енергия и лични ресурси за каузата Офлайн Кидс.

Разчитаме на дарения, чрез които да продължаваме да се развиваме и растем в дейността си.

Дарете чрез ePay.bg

Банкова сметка:

ФОНДАЦИЯ ОФЛАЙН КИДС
Банка: Банка ДСК
IBAN: BG82STSA93000027676303
BIC: STSABGSF

Дарете чрез PayPal