Как да помогна?

Първо, едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Фактът, че отваряш тази страница, означава, че вярваш в нашата кауза и това, което правим. Което е истинско насърчение за нас!

Тук са изброени най-бързите и лесни начини, по които можеш да ни подкрепиш. Отворени сме и за други идеи и партньорства, за които може да ни разкажеш тук.

Дарение

Всяко начало е трудно. За нас беше наистина такова, защото вложихме много време, енергия и лични ресурси за каузата Офлайн Кидс.

Разчитаме на дарения, чрез които да продължаваме да се развиваме и растем в дейността си. За какво ще използваме финансите можеш да видиш тук.

Дари чрез ePay.bg

Банкова сметка:

ФОНДАЦИЯ ОФЛАЙН КИДС
Банка: Банка ДСК
IBAN: BG82STSA93000027676303
BIC: STSABGSF

Дари чрез PayPal

Споделяй

Споделяй за проблема с пристрастяването към технологиите и за това, че има нужда, а и начин, да ги използваме по един по-добър и здравословен начин. 

Можеш да споделяш както онлайн в социалните мрежи, така и офлайн – сред семейство, близки, колеги. 

Всяко споделяне на статия от сайта, ангажиране в социалните мрежи (харесване, коментиране, споделяне) отнема секунди, а ни подкрепя толкова много като ни помага да достигнем по-голяма аудитория. 

Не забравяй да ни последваш в Instagram, Facebook и Youtube.

Дари време

Дари от времето и талантите си за нашата кауза. Можеш да го направиш като доброволец в някое от предстоящите ни събития или с уменията, които имаш, независимо какви са те – фотография, създаване на видеа или друг вид съдържание, дизайн, професионален опит в областта на педагогиката, психологията, организиране на събития или каквото ти е на сърце и мислиш, че може да бъде полезно. Сподели мислите и идеите си с нас.

Разкажи ни

Няма по-силно свидетелство и по-голям мотиватор и вдъхновител към осъзнаване и промяна от личните ни преживявания. Затова те насърчаваме, не забравяш да споделяш с нас своята история (може и анонимно), която мислиш, че повече хора трябва да чуят, независимо дали е свързана с огромна промяна или леко осъзнаване. 

Събрани лични истории можеш да прочетеш тук