Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Работя от дома с дете под 7 години! Какво да предложа вместо екран?

ноември 5, 2023 @ 2:00 pm 4:30 pm

Две онлайн срещи, предназначени за родители на деца между 2 и 4 годишна възраст, на които предстои да се върнат на работа или са го направили съвсем скоро.

Ще споделим:

➡️ Каква е безопасната норма за екранно време според възрастта;

➡️ Практични идеи и съвети, които могат да ви бъдат полезни, когато работите в присъствието на дете, независимо дали това е понякога или често;

➡️ Практични съвети как да оптимизираме работния процес;

➡️ Как да проведем работна среща в присъствието на детето.

Броят на участниците е ограничен и е необходимо да запазите своето място чрез формата за регистрация или по мейл:
💬 alex.georgieva@offlinekids.bg
💬 eli@5pod5.com
🗓 Дати: 5 и 12.11.2023г
⏱ Времетраене: 14:00 – 16:30ч
💰 Цена: 70лв
📍 Локация: Събитието се провежда ОНЛАЙН в Zoom

Водещи обучението:
Ели Мантовска е майка на 3 деца, бъдещ магистър по Психология на развитието, ученичка на д-р Лора Маркам (автор на „Спокойни родители, щастливи деца“ и „Спокойни родители, щастливи братя и сестри“). Тя е съосновател на Фейсбук групата за родители „Читателски клуб Детето и ние“ и на подкаста с детски аудио приказки „Лисиците четат“. Автор е на множество идеи за игри с децата, вдъхновени от книги. Ели е създател на курса „Сладки думи“ – видеообучение за проговаряне и общуване с малкото дете и на „5 под 5“, консултантска практика за родители.

Александрина Георгиева – Християнин, съпруга и майка на 2 деца, основател на Фондация „Офлайн кидс“, Сертифициран обучител по дигитално благосъстояние. Провежда събития за специалисти, родители, ученици и деца по различни теми, свързани с по-здравословната и балансирана употреба на дигитални технологии.

🔰Необходимо е предварително записване и заплащане на такса (по банков път). При отказ от Ваша страна от участие до два дни преди събитието, се възстановява 80% от сумата. При невъзможност за изпълнение на програмата от наша страна избирате дали да се включите в друго събитие или да се възстанови пълната сума.

Регистрация

Това събитие е минало. Тук може да проверите предстоящи дати.

Запазете своето място чрез формата. След това можете да преведете такса за участие (70лв):

ФОНДАЦИЯ ОФЛАЙН КИДС
Банка: Банка ДСК
IBAN: BG82STSA93000027676303
BIC: STSABGSF
Основание: Дата – Вашите имена

ОТЗИВИ ОТ ПРЕДИШНИ УЧАСТНИЦИ:

„Бяха ми много полезни идеите в тази работилница за мен самата – как и кога да си намирам време за себе си. От какво е добре да се откажа напълно с ясната осъзнатост колко дългосрочна полза получавам за детето и себе си и връзката ни. Силно препоръчвам. Алекс е спокойна и винаги готова с решение, Ели пък влиза в положение и от място на разбиране, ти помага сам да стигнеш до твоето решение. Мина пък разшифрова действията на децата 🙏♥️🤗

70лв