„Цялото семейство сме офлайн и е хубаво.“

offline family

Приятели, споделяме с вас поредната насърчителна историята на една майка, решила да преустанови екранното време на детето си. Заедно с това си задаваме въпроси: Тревожи ли ви наближаването на зимата и по-продължителното стоене у дома? Мислите ли, че ще ви бъде по-трудно да стоите далеч от екраните?

„Да се похваля и аз! Успях! Изключих телевизора, вече 3 седмици синът ни на 3 г. не гледа телевизия и да промяна има голяма. Благодаря за мотивацията, благодаря за нахъсването, всеки еднин пост, стори въздействаха ми, накрая набрах смелост и го спрях. Признавам си много е лесно: пускам копчето, особено когато се занимавам с бебето, но това не е решението. Цялото семейство сме офлайн и е хубаво. Ползите са много – от това ,че четем по 4-5 книжки на ден до това, че се включва в много семейни дейности. Въобще зимата си мислех как ще е като сме у дома, отлагах, а то няма най-подходящо време… Всичко е въпрос на настройка. Още веднъж огромно благодаря!“ 

***

Тук можеш да откриеш вдъхновяващи разкази на родители, взели решение да ограничат екранното време на децата си.

***

Ако те интересуват теми като родителство, игрите и здравословно и осъзнато използване на технологиите, не пропускай да последваш Offline Kids в Instagram и Facebook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *