Идеи за #ВЕЧЕРБЕЗЕКРАНИ – „Събиране на чашки с ластици“ и „Подаване на балон с мухотрепки“

Здравейте, приятели 🙂 Споделяме още две идеи за #вечербезекрани със семейството. Целта ни с тази рубрика е да събираме и споделяме повече лесни, бюджетни и забавни идеи. Ще се радваме да добавите вашите любими игри в коментар 🙂

Идея 1: „Събиране на чашки с ластици“ – игра, за която всички деца питат „Може ли още веднъж?“. Използвах обикновен кръгъл ластик, за който завързах конци-мулине за всеки от нас. Седнахме на земята с конец в ръка. Децата много бързо схванаха модела – дърпаме, за да опънем ластика, обграждаме чашката, отпускаме, за да я „хванем“, преместваме задружно и я поставяме върху основната „кула“ от чашки. Чудесен тиймбилдинг, който съм изпробвала и в училище и на събития – всички винаги питат за повторение!

„Подаване на балон с мухотрепки“ – Втората идея във видеото е от Ани (@your.smart.kid) и синът й Алекс. Необходими са обикновен балон и две мухотрепки, но можете да използвате хилки за тенис на маса, федербал или каквото имате под ръка. Запазвам си я за да я изпробваме у дома и веднага се появяват в главата ми идеи какви препядствия и трудности можем да измислим за покачване на нивото.

https://youtube.com/shorts/alguIIbTm_A?feature=share

Желаем ви приятен, усмихнат и топъл във сърцата уикенд!

Бъдете здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *